Aart Jan Koppenol “Rust met vrijheid”

Ter herinnering aan onze vader en opa Aart Koppenol.

Met een diep gevoel van liefde en trots vertellen wij over boom nr 487, een Suikeresdoorn.

Onze vader en opa, Aart Koppenol, heeft deze boom in 2014, als cadeau van ons aan hem, voor zijn verjaardag gevraagd. Hij droeg het Vrijheidsbos een warm hart toe en hield van de natuur en tuinieren.

Aart zei: “Een prachtige boom op een bijzondere locatie zodat jullie altijd een plek hebben om naar toe te gaan als ik er later niet meer ben.”

Helaas kwam dit moment veel en veel te vroeg en hebben wij op 27 september 2016 afscheid moeten nemen van onze dierbare vader en opa.

De laatste jaren zijn roerige jaren geweest met veel zware en moeilijke momenten. Maar ook zeker met veel warmte en liefde. Wij barsten uit elkaar van trots als het gaat om onze vader en opa. Wat heeft hij goed voor ons gezorgd en wat heeft hij van ons gehouden. Wij zijn gezegend met een hele fijne jeugd, dit dankzij een bijzondere man en een bijzondere vrouw.

Wij zijn trots op onze vader en opa die ons zoveel heeft geleerd, ons zo heeft laten lachen, bij wie wij altijd terecht konden, die blindelings achter ons stond. Een bijzondere man; intelligent, grappig, trouw, eigenaardig en vooral enorm lief en zorgzaam voor ons.

Het gemis is zwaar en pijnlijk. Maar wij houden ons vast aan de mooie herinneringen. De kracht die wij gekregen hebben en het voorbeeld om te blijven staan ondanks de tegenslagen.

De levenslust groeit verder in boom nr. 487.

Wij koesteren dit en zullen altijd verbonden blijven.

Voor jou twee duimen in de lucht en twee paarse hartjes…

Je kinderen en kleinkinderen

Scroll naar boven